google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0

banner458

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük'te trafik duyarlılığı 

Gölcük’te İçişleri Bakanlığınca “Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu” sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde yaya geçitleri kırmızıya boyandı ve yoldan geçen araç sürücülerine uyarılarda bulundu. 

10 Mayıs 2024 23:58
Gölcük'te trafik duyarlılığı 

Gölcük’te Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında anlamlı bir çalışma yapıldı. İçişleri Bakanlığınca “Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu” sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde yaya geçitleri kırmızıya boyanarak yoldan geçen araç sürücülerine uyarılarda bulunuldu. Piri Reis İlkokulu önünde düzenlenen etkinlikte öğrencilere trafik bilinci aşılamak, trafikte yaya önceliğine dikkati çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak hedeflendi. 

ÖĞRENCİLER SÜRÜCÜLERİ PANKARTLARLA UYARDILAR

Etkinliğe Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner, Piri Reis İlkokulu öğrencileri, polisler ve zabıtalar katıldı. Etkinlikte öğrenciler, Kaymakam Gültekin ve Başkan Yardımcısı Uzuner ile birlikte yaya geçitlerini kırmızıya boyayıp, ellerindeki pankartlar ile yoldan geçen araç sürücülerine uyarılarda bulundular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.