Tıp Fakültesinden okul arkadaşı olan Dr. Halil İbrahim Kahraman’ı Çocuk Kasabası Anaokulunda ziyaret eden Prof. Dr. Nedim Ünal’ı Seka Park Tesislerinde sabah kahvaltısında ağırladı.
1993-1997 dönemi Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı da olan Dr. Halil İbrahim Kahraman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Seka Park Otel Restauranttaki toplantıya; Türk Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Sakarya Aydınlar Ocağı üyesi Cengiz Arslan, Dünya Karikatüristler Birliği (Union of World Cartoonists) Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanları; Ahsen Okyar (1997-2011), Av. Ruhittin Sönmez (2011-2018), Dr. Süleyman Pekin (2018-2023), Av. Gürkan Uysal (2023-?) ile Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Tahir Serkan ile Fatma Kahraman, Asuman Ünal, Nursel Okyar ve Gülşah Pekin katıldı.
Dünden bugüne kültürel faaliyetler, eğitimimizin sorunlarının da konuşulduğu kahvaltı sonrası Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi gezildi.
.gif)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı




