BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Türk Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Ünal İzmit’te dostlarıyla buluştu

Türk Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal ziyaretlerde bulunmak üzere İzmit’e gelerek meslektaşları, okul arkadaşları, öğrencileri ve sosyal çalışmalarında tanıştığı dostları ile bir araya geldi. 

09 Mayıs 2024 06:51
Türk Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Ünal İzmit’te dostlarıyla buluştu

Tıp Fakültesinden okul arkadaşı olan Dr. Halil İbrahim Kahraman’ı Çocuk Kasabası Anaokulunda ziyaret eden Prof. Dr. Nedim Ünal’ı Seka Park Tesislerinde sabah kahvaltısında ağırladı. 

1993-1997 dönemi Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı da olan Dr. Halil İbrahim Kahraman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Seka Park Otel Restauranttaki toplantıya; Türk Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Sakarya Aydınlar Ocağı üyesi Cengiz Arslan, Dünya Karikatüristler Birliği (Union of World Cartoonists) Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanları; Ahsen Okyar (1997-2011), Av. Ruhittin Sönmez (2011-2018), Dr. Süleyman Pekin (2018-2023), Av. Gürkan Uysal (2023-?) ile Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Tahir Serkan ile Fatma Kahraman, Asuman Ünal, Nursel Okyar ve Gülşah Pekin katıldı.

Dünden bugüne kültürel faaliyetler, eğitimimizin sorunlarının da konuşulduğu kahvaltı sonrası Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi gezildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.