banner440

banner445

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te Hıdırellez coşkusu 

İzmit Belediyesinin Hıdırellez etkinlikleri Yahyakaptan Mahallesi ve Kertil Tekke Meydanı’nda devam etti. 

06 Mayıs 2024 10:23
İzmit’te Hıdırellez coşkusu 

İzmit Belediyesi tarafından baharın müjdecisi olan Hıdırellez bu sene de büyük bir coşku ile kutlanmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen etkinlikler Yahyakaptan Mahallesi ve Kertil Tekke Meydanı’nda devam etti. Hıdırellez ateşinin yakılıp üstünden atlanıldığı etkinlikler büyük eğlenceye sahne oldu. 

ETKİNLİKLER SÜRECEK

İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı programlar kapsamında Yahyakaptan Mahallesi’nde lokma dağıtılırken, Kertel Tekke Meydanı’nda ise pişmaniye çekimi gerçekleşti. Vatandaşlar etkinliklerden dolayı Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti. Hıdırellez kutlamaları kentin farklı bölgelerinde de devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner447

banner449