BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP, CHP’liler suçlansın diye rol yapan Efe’yi ihraç mı edecek?

İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde iki belediye çalışanları arasında yaşanan gerginlikte CHP’liler saldırdı diye düşünülmesi için kendini yerden yere atan AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi hakkında disiplin süreci başlattı. 

26 Nisan 2024 14:39
AKP, CHP’liler suçlansın diye rol yapan Efe’yi ihraç mı edecek?

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, buram buram oyun kokan yerde yuvarlandığı görüntülerden sonra özür dilemişti. CHP’liler bana saldırdı düşüncesine yol açmak için adeta rol kesen Efe ile ilgili AKP disiplin sürecini başlattı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un aynı konuyla ilgili yaptığı açıklamanın içeriği şöyle: İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.