BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit'te gerginlik: Meclis üyesi yerde yuvarlandı

Büyükşehir ve İzmit ekipleri Tavşantepe’de karşı karşıya geldi. İzmit Belediyesi’nin AKP’li üyesi İbrahim Şirin’in tartışma sırasında itilmesi nedeniyle yere düştüğü ama çok abartılı bir şekilde defalarca yuvarlandığı da görüntülerle ortaya çıktı. 

25 Nisan 2024 01:54
İzmit'te gerginlik: Meclis üyesi yerde yuvarlandı

İzmit Belediyesi Tavşantepe Mahallesi’nde ikamet edenlerin kısa yoldan Kocaeli Şehir  Hastanesi’ne ulaşmaları için merdiven yapmıştı. Halka hizmet için yapılan o merdiven hastane görevlileri tarafından yıkıldı. İzmit Belediyesi tekrar aynı merdiveni yaptı ve o bölgede gerginlik de sürüyor. 

İKİ BELEDİYE GÖREVLİLERİNİN KARŞI KARŞIYA GELDİKLERİ GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aynı noktada belediye sınırları içerisindeki yolu genişleten ve asfalt atmaya da hazırlanan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine, Büyükşehir görevlilerinin fiziki saldırıda bulundukları ortaya çıktı. 

Bu saldırıda Büyükşehir ekiplerini kışkırtan kişinin de İzmit Belediyesi Meclisi’nin AKP’li üyesi İbrahim Efe olduğu öne sürüldü.

Başkan Hürriyet olay yerine giderek sert tepki gösterdi: Madem siz bizim sınırlarımıza giriyorsunuz, bizde sizin sınırlarınıza gireceğiz. Böyle yaklaşım olmaz.

Biz uzlaşı dedikçe artık iş sinsi sinsi engellemeyi de aştı, fiziki saldırıya kadar vardı. Hiçbir müdürüme ve çalışanıma saldırıyı kabul etmem. Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Hukuki tüm haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Elimizde görüntüleri var ve yayınlayacağız göreceksiniz İbrahim Efe beni dövüyorlar diye kendini yerlere atmış. Tam bir tiyatro sergilenmiş.

MECLİS ÜYESİ EFE'NİN YERDE YUVARLANDIĞI GÖRÜNTÜYÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.