BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kavgada 1,5 yaşındaki bebeğe biber gazı sıktı

Derince Yenikent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi 9 No’lu kooperatif Mehtap Apartmanı No: 10 adresinde yaşayan iki aile arasında yaşanan kavgada, çok tehlikeli bir durum yaşandı.  

22 Nisan 2024 03:01
Kavgada 1,5 yaşındaki bebeğe biber gazı sıktı

Komşusu F. O ile kavgalı olan Özgül Öztürk isimli kadın, komşusunun 1, 5 yaşındaki ( A.A) bebeğine ve komşusuna mahiyeti ne olduğu belli olmayan gaz sıkarak etkisiz hale getirmek istedi. 

Yaşanan olay, Yenikent Mahallesi’nde yer alan Yenikent Polis Amirliğine ’ne intikal etti. Olay sonrası bir yaşındaki bebek ve anneannesi F.O, ambulans ile Körfez Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. 

Bebeğe ve yaşlı kadına gaz sıkarak etkisiz hale getiren Özgül Öztürk ve akrabası olduğu belirtilen bir kadın ise emniyet güçleri tarafından karakola götürüldü. 

Tarafların bir birinden şikâyetçi olduğu bildirildi.  Bebeğin sağlık durumunun endişe verici boyutta olduğu bildirildi. Biber Gazı’nın yapılan konuni düzenlemeyle birlikte silah hükmünde olduğu bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.