BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kent Lokantaları AKP’ye örnek oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde "Haydi Sofraya" adıyla kent lokantası konseptli yemek hizmeti verilmeye başlandı. Lokantada İBB'nin yaptığı gibi dört çeşit yemek 40 liraya halka sunuluyor. 

21 Nisan 2024 23:44
Kent Lokantaları AKP’ye örnek oldu!

Türkiye’de ilk İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Kent Lokantaları'nın bir benzeri AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde açıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir açıklama yaparak Haydi Sofraya adlı lokantada, 40 TL'ye 4 çeşit yemek sunulacağını bildirdi.

Gaziantep'te ilk lokanta Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'nde açıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmete başlayan 'Haydi Sofraya Lokantası'nda 40 TL'ye içerisinde 4 çeşit yemeğin bulunduğu menü hizmeti büyük ilgi gördü. Lokanta'da 12.00-13.30 saatleri arasında öğle yemeği, 17.30-19.30 saatleri arasında ise akşam yemeği hizmeti sağlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi Haydi Sofraya Lokanta Koordinatörü Ertuğrul Er, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in talimatlarıyla yiyecek-içecek sektöründe 'Haydi Sofraya' lokantamızı hayata geçirdik. Haydi Sofraya lokantalarımız uygun fiyatı ile ilerleye günlerce şehrin değişik noktalarında da hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var. Vatandaşlar burada yemekleri yedikten sonra çok memnun kalarak teşekkür ediyor bizlere. Yani olumlu dönüşler alıyoruz" ifadelerini kullandı.

KURUM KENT LOKANTALARI İÇİN NE DEDİ?

Murat Kurum, yerel seçimler için çalışmalarını yürüttüğü dönemde Kent Lokantaları ile ilgili "İstanbul'daki o korkuyu ve güvensizliği giderecek ve İstanbul'da yeniden huzuru yeniden getireceğiz. Şu anda kent lokantasını bir proje olarak bu İstanbul'a sunmak çok büyük bir projeymiş gibi de bahsetmek, bizi hayretlere düşürüyor. Değerli arkadaşlar 2 gece de İstanbul'un 39 ilçesinde lokanta sosyal tesisi açarız. 2 gece de açılır. Bunu sanki bir işmiş gibi, marifetmiş gibi anlatıp, yarım çay bardağı su, süt verip bunu bir hizmet gibi milleti kandırmaya yönelik söylemlerden artık biz sıkıldık, yorulduk." dedi.

İmamoğlu ide Kurum'a “Allah akıl versin. Bu laflarından sonra ben ne diyeyim. Ne dersine çalışmış, üzülüyorum. Ne bu milleti tanıyor. Yapılan iyi hizmetleri al da kopyala onlarla dalga geçme. O ‘Kent Lokantaları’nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar, sözler veriyor. 31 Mart’ı inşallah çıkartır.” diye yanıt verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.