BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Patlayan trafo yangın çıkardı

Körfez Kuzey Mahallesi’nde bulunan Yeşil Camii’nin yanında bulunan yüksek gerilim hattına ait trafo, oluşan arızadan dolayı patladı. Patlamanın nedeniyle yangın çıktı..  

20 Nisan 2024 07:31
Patlayan trafo yangın çıkardı

Patlama sesini duyan Kuzey Mahallesi Muhtarı Gülten Tülay, hemen trafonun patladığı alana giderek; gerekli önlemlerin alınmasını sağladı, durumu SEPAŞ ve itfaiye ekiplerine haber verdi. 

Yangında itfaiye müdahale ederek söndürürken; SEPAŞ ekipleri trafoda ki arızayı giderdiler. Olayın başından sonuna kadar takipçisi olan Mahalle’nin yeni muhtarı Gülten Tülay’ın bu güzel davranışı, mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. 

Mahalle sakinleri, ‘Mahallemize duyarlı bir muhtar seçildiği için çok mutluyuz. Olayın başından sonuna kadar takipçisi oldu. Kendisine bu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz’ dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.