BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ülkücüler Kocaeli Türk Ocağında bayram için bir araya geldi

Türk Ocakları Kocaeli Şubesinde gerçekleşen bayramlaşma programına üyelerin yanı sıra, milliyetçi ülkücü camianın mensupları bir araya geldi. 

11 Nisan 2024 06:53
Ülkücüler Kocaeli Türk Ocağında bayram için bir araya geldi

Aynı buluşmada Şube başkanı Ali Yıldız "Geride bıraktığımız Ramazan ayını tüm inanlar huzur içinde tamamlayamadı. Doğu Türkistan, Filistin ve bütün mazlum coğrafyalar için bir kez daha biran önce selamet diliyoruz. Bir daha ki bayramda zulümlerin son bulmuş olmasını temenni ediyoruz şeklindeki sözlere yer verirken, bayram yoğunluğunda programa katılamayanlara da selam göndermeyi unutmadı.

Bugün aramızda olamayan ama gönülleri bizimle olan tüm dostlarımızın da bayramını tebrik ediyoruz, ailecek huzur içerisinde nice bayramlara erişmelerini diliyoruz" diyen Yıldız, konuşmasını Necip Fazıl'ın "Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!" dizeleriyle tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.