BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te şehit aileleri Ramazan Bayramı’nda da unutulmadı

İzmit Belediyesi Koordinatörleri Eray Bodur ve Ozan Aksu, Ramazan Bayramı vesilesiyle Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi’nin ailesini ziyaret etti 

11 Nisan 2024 07:55
İzmit’te şehit aileleri Ramazan Bayramı’nda da unutulmadı

İzmit Belediyesi, şehit ailelerini ziyaret etmeyi Ramazan Bayramı’nda da sürdürüyor. İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur, Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi’nin eşi Feyzan Tanrıverdi, oğlu Gökhan Tanrıverdi ve gelini Elif Tanrıverdi'yi Karabaş Mahallesindeki evlerinde ziyaret etti. 

ŞEHİT AİLESİNDEN BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Ozan Aksu ve Eray Bodur, şehit ailesine hediyelerini takdim ederken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını da iletti. Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi’nin ailesi de kendilerini hiçbir zaman unutmayan Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürleri sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.