BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

50 yıllık arkadaşlar Gebze’de iftarda buluştu

İş insanı Alpaslan Alpaslan, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Sultanahmet'te birlikte okuduğu arkadaşlarını 50 sene sonra Gebze’de iftarda buluşturdu.. 

07 Nisan 2024 22:18
50 yıllık arkadaşlar Gebze’de iftarda buluştu

İş insanı Alpaslan Alpaslan’ın ev sahipliğinde Gebze Koşuyolu Caddesindeki Seçkin Dönerde gerçekleşen toplantıya; 50 sene önce İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Sultanahmet’te (Marmara Üniversitesi) birlikte okuyan arkadaşlar; Abdullah Güzeltepe, Adem Kılıç, Ahmet Turan Bağdaş, Ahsen Okyar, Alaattin Fidancı, Ali İhsan Aydın, Ali Odabaş ,Celal Erdöl, Cemil Şaş, Fahrettin Atmaca, Fatih Eren, Halil Binboğa, Hasan Rahvalı, Hasan Sarı, İsmail Top, Kamil Kolabaş, Kamil Polat, Muhammet Öztürk, Muhittin Karakaya, Namık Aliş, Necati Pilavcı, Nurettin Karataş, Resul Atılgan, Sehavet Savaş, Şevket Çetinkaya, Ünal Sengir, Zihni Karpat ile Necdet Tekdal, Suat Karasu, Mesut Tekdal ve Şahin Binboğa misafir olarak iftara katıldı.

İftara katılanların İş insanı Alpaslan Alpaslan’a teşekkür ettiği toplantıda 50 sene önceki Okul hatıraları da konuşuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.