BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe çalışanların bayramını kutladı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, 9 günlük resmi tatil öncesinde belediye personelini ziyaret ederek çalışanların Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

06 Nisan 2024 13:42
Başkan Gökçe çalışanların bayramını kutladı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, haftanın son iş gününde belediye personelini ziyaret ederek çalışanların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Merkez binadaki personellerle bayramlaşan Başkan Gökçe daha sonra Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri müdürlükleri çalışanlarının bayramını tebrik etti.

“MUTLU BAYRAMLAR DİLİYORUM”

Ziyaretleri sırasında herkese mutlu bayramlar dileyen Başkan Gökçe, “Ramazan Bayramı’mızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımızın bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor; kendilerine aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.