BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Büyükakın seçim sonuçlarını değerlendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın seçim sonuçlarını değerlendirdi. Dersimize daha çok çalışacak, eksiklikleri giderip Kocaeli'yi yeni yüzyılın parlayan yıldızı haline getireceğiz dedi. 

01 Nisan 2024 14:24
Başkan Büyükakın seçim sonuçlarını değerlendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

31 Mart seçimlerinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Geçen beş yılda olduğu gibi, bundan sonra da üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek şehrimize ve şehrimizin güzel insanlarına hizmet ve eserler sunmaya devam edeceğiz. 

Kocaeli olarak Cumhur Ittifakı’nın en önemli sancaktarı konumundayız, bu sorumluluğun bilinciyle gerçek belediyecilik hizmetlerimizle farkımızı ortaya koyacağız. Verdiğimiz sözleri tuttuk, tutmaya devam edeceğiz. 

Milletimizin teslim ettiği emaneti en yükseğe taşıma gayretimizi sürdüreceğiz. Dersimize daha çok çalışacak, eksiklikleri giderip Kocaeli'yi yeni yüzyılın parlayan yıldızı haline getireceğiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.