Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:
31 Mart seçimlerinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Geçen beş yılda olduğu gibi, bundan sonra da üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek şehrimize ve şehrimizin güzel insanlarına hizmet ve eserler sunmaya devam edeceğiz.
Kocaeli olarak Cumhur Ittifakı’nın en önemli sancaktarı konumundayız, bu sorumluluğun bilinciyle gerçek belediyecilik hizmetlerimizle farkımızı ortaya koyacağız. Verdiğimiz sözleri tuttuk, tutmaya devam edeceğiz.
Milletimizin teslim ettiği emaneti en yükseğe taşıma gayretimizi sürdüreceğiz. Dersimize daha çok çalışacak, eksiklikleri giderip Kocaeli'yi yeni yüzyılın parlayan yıldızı haline getireceğiz.
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!






