BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Seçimi kaybedince utanmadan sıkılmadan yalanlar söylediler

Yerel seçimde AKP’nin kaybetmesi sonrası halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek için söylenen sözler büyük tepki çekti. Sosyal medyada gündem olan sözlere “Su içer gibi yalan söylediler” ve “Nasıl izin veriliyor bu adamlara” şeklinde yorumlar geldi. 

01 Nisan 2024 03:39
Seçimi kaybedince utanmadan sıkılmadan yalanlar söylediler

Merakla beklenen yerel seçimde kazanan CHP oldu. CHP, 44 aradan sonra seçim zaferi yaşarken AKP ise 22 yılda ilk kez CHP’nin gerisinde kalarak 2. Parti oldu. CHP seçimde 35 ilde ipi en önde göğüslerken AKP ise 24 ili kazandı.

Seçim sonuçlarının belli olmasıyla birlikte AKP tarafından provokatif sözler geldi. Sosyal medyada yapılan seçim yayınında konuşan Erem Şentürk, CHP’nin seçimi kazanmasıyla birlikte muhafazakar kesime yönelik saldırılar olacağını öne sürdü.

Şentürk, "Yarından itibaren toplu taşımada başörtülü kadınlara sakallı erkeklere, Kur’an kurslarına ve cemaatlere saldırılar göreceksiniz” şeklinde konuştu. Şentürk’ün sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.