BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tavşantepe Muhtar adayı  Öztürk destek istedi

31 Mart yerel seçimler öncesinde Tavşantepe mahalle muhtar adayı Caner Cesur Öztürk Tavşantepeli  komşularından ve mahalle sakinlerinden destek istedi. 

29 Mart 2024 10:14
Tavşantepe Muhtar adayı  Öztürk destek istedi

Doğuma büyüme Tavşantepeli olan Öztürk Yaklaşık 8 yıl Önce  Tavşantepe Birlik Beraberlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TAVDER)i kurdu ve  Kuruluşundan bu yana Başkanlığını yürütüyor.
 
1975 senesinden bu zamana kadar  mahallede ikamet eden genci ve büyükleriyle istişare halinde bulunan, mahallesine yapılması ve  olması gereken projelerde öncü olan, mahallenin esnafı ve  ilimizdeki birçok STK'lar ile birlikte diyalog içinde olan Cesur Öztürk. 

Doğduğum ve büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için güçlü bir ekibimle yola çıktığını ifade ederek gerek ilçe belediyesi gerek büyükşehir belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışıp hizmet edeceğinin altını çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.