BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Din istismarcısı Cübbeli sevap ve günah icat etti

‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü dört nala şirke koştu. Cübbeli, Cumhur İttifakı için sevap ve günah icat etti. 

29 Mart 2024 12:51
Din istismarcısı Cübbeli sevap ve günah icat etti

İsmailağa Cemaati’nden kovulduğu açıklanan ve kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yerel seçimle ilgili skandal sözler söyledi. Cübbeli, Cumhur İttifakı dışındaki partilere oy verenlerin ‘Günahkar’ olacağını öne sürdü.

Cübbeli Ahmet, sosyal medyada gündem olan videoda ‘Fıkıh heyeti’ ile görüştüğünü belirterek yerel seçimde Cumhur İttifakı’nın adaylarına oy vermenin ‘Vacip’ olduğunu savundu.

Cübbeli Ahmet “Şu anda Cumhur İttifakı dışındaki Yeniden Refah, Saadet, vesairenin adaylarına, özellikle İstanbul ve Ankara gibi kazanamayacakları kesin ama Cumhur İttifakı’na kaybettirip CHP’yi DEM’i, teröristleri kazandıracağı kuvvetli ihtimal olan yerlerde bunlara rey vermek caiz değildir, rey verenler mesuldür ve günahkar olur ve azaba girer. ‘Sana ne?’ diyemezsin. Ben adama vacibini, günahını anlatmak zorundayım” şekline konuştu.

MENZİL CEMAATİ DE CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK AÇIKLAMASI YAPTI

Cübbeli Ahmet’in öncesinde Menzil Cemaati de yerel seçimde Cumhur İttifakı’na destek açıklaması yapmıştı. Menzil Cemaati’ne bağlı Semerkand Vakfı ile birlikte Beşir Derneği, GENÇ-KON ve TÜMSAD’ın ortak açıklamasında yerel seçimde Cumhur İttifakı’na oy verecekleri belirtilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.