BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de iftar buluşmaları sürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı işitme engelli bireyleri bir araya getirdi 

27 Mart 2024 10:07
Derince’de iftar buluşmaları sürüyor

Derince’de faaliyet gösteren işitme engelliler dernekleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe’de düzenlenen program Kocaeli Sessizler Derneği Başkanı Yunus Bayraktar, Derince Sağırlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Engin Kaya, Sağır Kadınlar Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Dilber Özcan, dernek üyeleri ve işitme engelli bireylerin katılımıyla gerçekleşti. İftara katılan konuklara ‘Hayırlı Ramazanlar’ temennisinde bulunan Başkan Aygün, Ramazan Bayramı’nı da şimdiden tebrik ettiğini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.