BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bakanlar İzmit’te cirit atıyor!

İzmit’te bugün Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nın açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun da katıldığı törenle gerçekleştirildi. Yarında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yine İzmit’te başka bir törene katılacak. 28 Mart’ta da Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmit’e gelecek. 

17 Mart 2024 16:07
Bakanlar İzmit’te cirit atıyor!

Seçime kısa süre kala AKP’li bakanlar İzmit’te adeta cirit atıyor. Biri gidiyor, diğeri geliyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yarın (18 Mart) Sekbanlı Sepetçi Projesinin anahtar teslim törenine katılmak için saat 12.00’de İzmit’e gelecek.. Bakan Özhaseki aynı gün Kocaeli Ticaret Odası'nda iş insanları ile de bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 28 Mart’ta miting için İzmit’e gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.