BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaelispor'u siyasi hesaplara ve husumetlere kurban etmeyeceğiz!

Seçim Yarışında  finale 14 gün kala CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin’in  haftasonu gündeminde   Kocaelispor ve  Körfez spor kulüpleri vardı. 

17 Mart 2024 13:47
Kocaelispor'u siyasi hesaplara ve husumetlere kurban etmeyeceğiz!

Bilgin dün, Kocaelispor'un efsane başkanlarından Bahri Yavuz'u ziyaret ederek, Kocaelispor'un gelecek dönemde nelere ihtiyacı olduğunu ve hangi projelerle Kocaelispor'u layık olduğu yerlere taşıyabileceklerini konuştu. 

Daha sonra CHP Körfez İlçe Adayı Tayfun Balıkçı ile  Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Birliği Başkanı Tarık Gürgen ve yönetimini ziyaret eden Bilgin,

‘’Atatürk'ün dediği gibi, Sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değerini anlamış olmak, ona kalpten sevgiyle bağlı olmak ve onu vatani görev saymak gerekir." dedi.

‘’Halkımıza tüm hizmetleri ulaştırmayı vatani görevimiz sayacağız. Spora teşvik konusunda daima öncü olarak gençlerimizin yaşamaktan mutlu olduğu bir şehir kuracağız’’ diye konuşan Atasoy Bilgin, ‘’Kocaelispor'u siyasi hesaplara ve husumetlere kurban etmeyecek bir yapıya kavuşturacağımız günler gelecek!’’ ifadesini kullandı.

İZMIT BELEDIYE BAŞKAN ADAYI VE  CHP ÖRGÜTÜYLE YEMEK

Atasoy Bilgin ve  Kocaeli Milletvekilleri daha sonra CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Hürriyet Kaplan’ın verdiği yemeğe katıldı. Bilgin burada, ‘’Kocaeli için sevgimiz sonsuz; çalışmaya durmadan devam edecek, şehrimizi hep birlikte zirveye taşıyacağız!’’ ifadelerini kullanarak ‘’Her zaman gururla andığımız İzmit Belediye Başkanımız fatma Kaplan hurriyet ve ekibi tarafından düzenlenen yemekte Kocaeli Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko, İzmit İlçe Başkanımız Gökhan Ercan ile İzmitli muhtarlarımız, azaları ve aileleriyle bir araya geldik. Bu değerli buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’  dedi.

CUMARTESI  PAZARINI GEZDIK, HALKIN  DA ESNAFIN DA DURUMU IÇLER ACISI!

Halkı tane hesabıyla alışveriş yapmak zorunda bırakan mevcut yönetimi geride bırakmak için ilk adımın onu belediyeden de uzaklaştırmak olduğunu belirten Cumartesi Pazarını gezen, halk ve esnafla sohbet eden   CHP’li Bilgin, 
‘’Dayanışmacı ve halkçı belediye ile enflasyonun altında ezilen halkımızın yanında olacağız.’’ dedi. Atasoy Bilgin sözlerini şöyle tamamladı :

‘’Bugün Ramazan'ın bereketiyle Cumartesi Pazarı'nda, Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, İzmit İlçe Başkanımız Gökhan Ercan ile tezgahları dolaştık. Bolluk ve bereketin Kocaeli'nin her köşesini sardığı günler de gelecek’’

ÇAYIROVA TRABZONLULAR DERNEĞI’NE ZIYARET

CHP Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin, Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, Darıca Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe ve meclis üyesi adayları ile Çayırova Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Sayın Burhan Beşiroğlu'na ve dernek üyelerine nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkür eden Bilgin‘’Kocaeli'yi, tüm vatandaşlarımızın katılımı ile sevginin ve dayanışmanın şehri haline getireceğiz!’’ dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.