BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet’ten Büyükakın’a salvolar!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, isim vermeden kendisini eleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a aynı yolla, yani isim vermeden karşılık verdi. 

11 Mart 2024 08:57
Hürriyet’ten Büyükakın’a salvolar!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

Bir büyükşehir başkanı düşünün 5 yıldır sadece siyaset yapıyor, herkese sataşıyor ve herkese laf yetişiyor. 

Genel başkanlara sataşıyor, vekillere sataşıyor, il başkanı gibi davranıyor, yetmiyor bir de tek bir muhalefet ilçe belediye başkanıyla sürekli rekabet ediyor, ayrımcılık yapıyor. Göreve gelir gelmez taş ocağını kapatıyor, Allah'ın taşını esirgiyor. 

Karda 1 gram tuz vermiyor.  Projemiz olduğu halde ve düzgün bir şekilde kendisine sunduğumuz halde sabahın altısında dozerle tarihi tekel duvarını yıkıyor. Fethiye caddesi projemizde tökezleyelim diye el altından yapmadıklarını bırakmıyorlar. 

Cumhuriyet Parkının özel sektör eliyle işletilmesini istiyorum diyerek elimizden almaya kalkıyor.

Belediye işletmesin, vatandaşa uygun hizmet sunmasın ve sırf birilerine kıyak olsun diye şelale kafenin tahsisini hala yenilemiyor.

30 milyarlık bütçesine rağmen küçücük ilçe belediyeleri ile aynı zam oranını işçisine reva görüyor. Neden acaba?

Teleferik projemizi yapmayalım diye apar topar milli irade meydanının plan değişikliğini yapıyor ve ucube kent meydanı projesi kimseye sormadan ortaya çıkıyor.

Demirden pergole yapıp duruyor, yap boz tahtası gibi yıkıyor, sürekli değiştiriyor, bir daha yapıyor. Ciddi israf olan bu projeyi 30 milyarlık bütçesine rağmen kaç yıl oldu bitiremiyor. 

Önce şu kent meydanı projesi adı verilen ucubeyi bitir de öyle konuş. Bırak sağa sola sataşmayı ve siyaset yapmayı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.