BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi projesini, kendi vaadiymiş gibi anlatan Muharrem Tutuş’a tepki

AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in 2 yıl önce tanıtımını yaptığı projeyi kopyala yapıştır yöntemiyle kendi vaatleri içine aldığı ortaya çıktı. 

11 Mart 2024 11:49
İzmit Belediyesi projesini, kendi vaadiymiş gibi anlatan Muharrem Tutuş’a tepki

İzmit Belediyesi adına aynı konuyla ilgili yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

Muharrem Tutuş’un açıkladığı seçim beyannamesindeki projelerin bir kısmının İzmit Belediyesi hali hazırdan olan projelerinden kopyala yapıştır yaptığına şahit olduk. 

BULUTLARI BİLE ALMIŞLAR

Tutuş; gerçekleştirdiği programda, özveriyle hazırladığımız ve 2022 yılında görselinin tanıtımını yaptığımız sosyal tesis projesinin görselini bire bir alarak kendi projesiymiş gibi sundu. Hatta o derece ki; proje görselinde yer alan bulutlar bile hiç değiştirilmeden, sözde kendi seçim vaatlerinde yer aldı. 

KISA MOLA ZATEN VARDI! 

Bununla da yetinmeyen Muharrem Tutuş, programında İzmit Belediyesi sosyal projelerinden biri olan Kısa Mola’yı da kendi projesiymiş gibi göstermeye devam etti.  Oysa Kısa Mola; belediye bünyemizde 2022 Ağustos ayı itibariyle hizmete başladı ve .  https://kisamola.izmit.bel.tr/ adresinden de bakıp ne KISA MOLA’da ne yaptığımıza kendisi de inceleyebilir. 

5 YILDIR HANGİ BELEDİYENİN MECLİS ÜYESİYDİ?

5 yıldır İzmit Belediye Meclis Üyeliği yapmış olmasına rağmen, henüz belediyenin iş ve icraatlarından dahi haberi olmayan Muharrem Tutuş’un belediyesine ne kadar yabancı olduğunu bir kez daha anlamış bulunmaktayız. İzmit'in geleceğini, kopyala yapıştır projelere bağlayan Muharrem Tutuş’a karşı halkımızı uyarmak İzmit Belediyesi olarak halkımıza karşı boynumuzun borcudur. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.