BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük’te Sanat eşliğinde Kadınlar Günü etkinliği 

Gölcük Değirmendere'de faaliyet veren ve Değirmendereli bayanların yoğun ilgi gösterdiği  Esra Durmuş Sanat Atölyesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar günü neşeyle kutlandı.  

08 Mart 2024 12:45
Gölcük’te Sanat eşliğinde Kadınlar Günü etkinliği 

Kursiyerlerine farkındalık yaratmak adına Atölye de etkinlik düzenleyen Seramik ve Cam Tasarımı, İznik ve Modern Çini öğretmeni Esra Durmuş, öğrencilerinin ve bütün dünya kadınlarının anlamlı gününü kutladı.

Durmuş yaptığı konuşmasında " Milli Mücadele’de cepheye silah taşıyan, vatan için savaşan kadınlarımız, bilim, sanat, tıp gibi alanlarda yürüttükleri çalışmalarla tüm dünyada adından söz ettiren ve önemli görevler başaran kadınlarımızı saygıyla anıyorum. Kadın isterse her şeyi başarır. Dünyadaki her şey kadının eseridir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutlarım " dedi.

Sanat, yaratıcılığın ve hayal gücünün ifadesi ve insanların duygularını aktarabilmeleri için en etkili yoldur. Sanat, kadına çok yakışıyor diyen Durmuş, kursiyerlerine karanfil hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.