BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’in bağımsız adayı Can: Seçilirsem maaş almayacağım

İzmit Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Mustafa Can, seçilmesi halinde maaş almayacağının altını çizdi. 

02 Mart 2024 12:23
İzmit’in bağımsız adayı Can: Seçilirsem maaş almayacağım

İzmit Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Mustafa Can’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçiminde sona doğru geliyoruz. Çok uzun zaman önce başladığım çalışmalarım aynı heyecan ve azimle devam ediyor. Halkımızdan gördüğüm destek ve ilgi beni her geçen gün kazanacağıma ve kazanacağımıza olan inancımı arttırıyor. 

Bu benim ülkeme ve milletime ve tabi ki İzmit’ime olan bir borcum ve ben bu borcu ödemeye geliyorum. Bazı hizmetlerin bedeli olmaz çünkü bedeli yıllar önce ödenmiştir. 

Kara Fatmalar, Şerife bacılar, Halime Çavuşlar, Sütçü imamlar, Seyit onbaşılar, Yahya Kaptanlar, İpsiz Recepler, Karamürseller, Akçakocalar daha yüzlerce binlerce şehit ve gazi bu bedeli canlarıyla ödediler.

Şimdi sıra bende ben hizmetimle bedelini ödemeye geliyorum. Belediye başkanı olduğumda Belediye Başkanlığı maaşı almayacağım. Çünkü vatandaşa hizmet etmek onurların ve gururun en yüksek noktasıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.