banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Muharrem Tutuş yalan mı söylüyor?

İzmit Belediyesi adına yapılan açıklamada AKP’nin İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un iddiaları yalanlandı. 

01 Mart 2024 18:09
Muharrem Tutuş yalan mı söylüyor?

İşte o açıklamanın içeriği:

Muharrem Tutuş'un İzmit Belediyemizde 2500 kişinin çalıştığı iddiası tamamen asılsız ve gerçek dışıdır.

Ayrıca gazetelere verdiği beyanatlardaki maliyet hesapları da külliyen yanlıştır. Maliyet hesaplarındaki bu abartılı rakamlar, gerçeklerle hiçbir ilgisi olmayan, siyasi çıkar peşinde koşan uydurma iddialardır.

Son beş yıldır süregelen algı operasyonlarına bir yenisini ekleyen Tutuş, kamuoyunu yanıltmaya yönelik yalanlarını sürdürmektedir. Eğer kendisi samimi ve dürüstse, İzmit halkının önünde bu iddialarını ispatlamak zorundadır.

Öte yandan; hizmet araçlarımızı satın alımını geciktirerek, belediyemizi yaklaşık 300 milyon TL zarara uğratan AK Parti İzmit Belediye Başkanı adayı Muharrem Tutuş’un, artık İzmit’e daha ne kadar zarar vereceğini tahmin edemiyoruz. 

İzmit halkına yalan söyleyenlere ve bu yalanların dozajını arttırmaya hazırlananlara karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.