BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Söğüt, başarılı sporcu Şevval’i kutladı

 

21 Şubat 2024 19:48
Söğüt, başarılı sporcu Şevval’i kutladı

60 ülkeden bin 900 sporcunun katıldığı Uluslararası Taekvondo Poomse Şampiyonasında elde ettiği büyük başarı ile bronz madalya elde eden ve hem ülkemizin hem de ilimizin gururu olan Körfezli sporcu Şevval Yarar, şu sıra tebrikleri kabul ediyor. Başarılı sporcu geçtiğimiz günde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile makamında bir araya geldi.

“SPORCUMUZUN BAŞARILARINA BİZLER ALIŞIĞIZ”

Ferde ve takım kategorilerinde kazandığı iki madalya iye göğsümüzü kabartan, geçmiş yıllarda da Avrupa şampiyonlukları ve iki de Dünya üçüncülüğü bulunan Şevval Yarar’ı tebrik eden belediye başkanı Şener Söğüt, kendisine hediyesini takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Söğüt, “Şevval kızımız bizleri zaten başarılarına alıştırmıştı. Son olarak kazandığı bu iki madalya Körfez ilçemiz için büyük bir gurur vesilesidir. Kızımızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

ŞEVVAL TEŞEKKÜR ETTİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür eden ve desteğinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan başarılı sporcu Şevval Yarar ise “Kazanılan madalyalar bu işin ödülü tabi. Ancak destek gördüğünüzü bilmek bundan sonrası için sporcuları daha fazla teşvik ediyor. Teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.