BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün aday gibi çalışıyor

AKP’nin yeniden aday göstermediği Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün adeta aday gibi çalışıyor. Aygün, 60 Evler Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi 

19 Şubat 2024 12:43
Başkan Aygün aday gibi çalışıyor

Sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak 60 Evler Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Erman Ceylan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Başkan Aygün’ün yanı sıra Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarı Hamiyet Kağıtlı da hazır bulundu. Geride kalan beş yıllık süreçte hizmete sunulan eser ve projelere dair istişarelerin de gerçekleştiği programa katılımlarından dolayı Başkan Aygün’e dernek yönetimi tarafından teşekkür edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.