BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Valilik Bilgi İşlem Müdürü Öznur Barış emekli oldu

Kocaeli Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürü Öznur Barış 35 yıllık kamu görevinin ardından emekliliğe ayrıldı. Mesai arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeğinde ise duygusal anlar yaşandı. 

15 Şubat 2024 09:12
Valilik Bilgi İşlem Müdürü Öznur Barış emekli oldu

Kocaeli Valiliği’nin sevilen isimlerinden Bilgi İşlem Şube Müdürü Öznur Barış, son 12 yılı şube müdürlüğü olmak üzere toplam 35 yıllık kamu görevini başarıyla tamamladıktan sonra emekliliğe ayrıldı. Mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Barış’a bir de sürpriz yapıldı. Öğle vakti gerçekleşen organizasyonda tüm sevdikleriyle yemekte bir araya gelen Barış duygu dolu anlar yaşadı. 

Mesai arkadaşlarının çiçek ve hediye takdiminden sonra söz alan Barış “Bugün burada olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Evet emekli olmak istiyordum ama en zor olan sizlerden ayrı olmaktı. Sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu. Tüm sevdiklerim bugün burada toplanmış. Çok mutlu oldum. Güzel günlerimiz oldu. Zor günlerimiz de.  Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden geldik. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

35 YIL SÜREN KAMU GÖREVİ

1970 İzmit doğumlu olan Öznur Barış, sırasıyla İPRAŞ İlkokulu, İPRAŞ 50. Yıl Ortaokulu, İzmit Ticaret Lisesi ile yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu İşletmecilik Bölümünden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü ile lisans öğrenimini tamamladı. Çalışma hayatına 1989 Eylül ayında İGSAŞ Pazarlama ve Satış Müdürlüğü’nde başladı. 15 yıl İGSAŞ’ta çalıştıktan sonra özelleştirme sonrası Körfez Kaymakamlığı Nüfus Müdürlüğü’nde Şef olarak görevine devam etti. 2011 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açtığı görevde yükselme sınavını kazanarak Kocaeli Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü görevine başlamıştı. Öznur Barış, 12 yıl bu görevi sürdürdükten sonra toplam 35 yıl süren kamu görevinin ardından emeklilik kararı aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.