banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İdebir’in bu ayki Vefa Sohbeti’ne Vasfi Haftacı konuk oldu

Kısa adı İdebir olan İnsani Değerleri Birleştirme ve Yükseltme Derneği tarafından planlanan bu ayki Vefa Sohbeti adı adındaki organizasyona KOÜ’nün eski hocalarından Profesör Vasfi Haftacı konuk oldu. 

08 Şubat 2024 18:37
İdebir’in bu ayki Vefa Sohbeti’ne Vasfi Haftacı konuk oldu

Kocaeli'nin evladı ve Kocaeli Üniversitesi’nin en eski hocalarından İktisat-Ekonomi Profesörü Vasfi Haftacı, İzmit’teki faaliyet merkezinde İdebir üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Zeki Canşi, İdebir'in sembol duvar saatini Marmara Üniversitesi Mekatronik Bölümü hocalarından Prof. Dr. Cenk Sayın ile birlikte Prof. Dr. Vasfi Haftacı’ya takdim ettiler.

İdebir Başkanı Zeki Canşi’ Her iki hocama ve katılım sağlayan kentimizin güzide insanlarımıza teşekkür ediyoruz. Faydalı bir Vefa Sohbeti oldu şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.