BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Yardımcısı Ada Başiskele’de hanelere misafir oldu

Vali Seddar Yavuz’un örnek projesi olan “Gönülden Gönüle” ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerle hemhal olunuyor, gönül kapıları aralanıyor. 

27 Ocak 2024 15:35
Vali Yardımcısı Ada Başiskele’de hanelere misafir oldu

Gönülden Gönüle ile bugün Başiskele ilçesinde ziyaretlerini gerçekleştiren Vali Yardımcısı Ali Ada, ziyaret ettiği ailelerin ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi ve yapılması gerekenler noktasından ilgili birimlerin bilgilendirileceğini, ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.

Yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi 10 ailenin evine misafir olan Vali Yardımcısı Ali Ada, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileterek ailelerin sıkıntılarını dinledi ve ailelerle yakından ilgilendi.

Vali Yardımcısı Ada, ziyaret ettiği mahallelerde karşılaştığı vatandaşlarla ve kendisini ilgiyle karşılayan çocuklarla muhabbette bulundu, onların da gönüllerinde yer edinerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.