BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün istişarelerine ara vermiyor 

İlçe sakinleri ile bir araya gelmeye devam eden Başkan Aygün, dört buçuk yıllık süreçte hizmete sunduğu projelerini paylaşıyor 

22 Ocak 2024 07:32
Başkan Aygün istişarelerine ara vermiyor 

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, toplumun tüm dinamikleri ile bir araya gelerek projelerini paylaşıyor. Sık sık esnaf, STK ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün hafta sonu Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programlarda bölge sakinleri ile bir araya geldi.

Cumartesi günü Dumlupınar Mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Aygün, pazar günü ise emekli vatandaşlarla bir araya geldi. Programda ilçe sakinleri ile dört buçuk yıllık süreçte hizmete sundukları eser ve çalışmaları paylaşan Başkan Aygün, katılımcılardan gelen talep ve önerileri de dikkatle dinledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.