BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: Söz veriyorum bu güveni boşa çıkarmayacağım

CHP İzmit’te ön seçimi kazanarak adaylığını garantileyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, söz veriyorum bu güveni boşa çıkarmayacağım dedi. 

21 Ocak 2024 16:25
Hürriyet: Söz veriyorum bu güveni boşa çıkarmayacağım

Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in açıklamasının içeriği şöyle:

Değerli CHP üyelerimiz. Bu önemli günde, Cumhuriyet Halk Partimizin 10 yıl sonra gerçekleştirdiği İzmit Belediye Başkanlığı ön seçiminde, bana göstermiş olduğunuz destek ve güven için kalpten teşekkür ediyorum.

Aday adayı arkadaşlarım Hakan Tanta, Emre Andız ve Hüseyin Erol'a, CHP İzmit İlçe Başkanımız Gökhan Ercan'a ve kıymetli yönetimine de, bu demokratik yarıştaki katkıları için özellikle teşekkür etmek istiyorum.

Bugün, Cumhuriyet Halk Partimizin gücünü ve birliğini bir kez daha gösterdiğimize inanıyorum. 

Söz veriyorum ki, değerli partililerimizin güvenini boşa çıkarmayacağım ve her zaman olduğu gibi İzmit'imizin ve siz değerli İzmitlilerin en iyi şekilde temsilcisi olmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. 

Bu yolda hep birlikte, el ele, omuz omuza yürüyecek, İzmit'imizi daha yaşanabilir, daha yeşil, daha modern ve herkes için eşit imkanlar sunan bir kent haline getirmek için çalışacağız.

Sizlerin desteği, inancı ve enerjisi ile daha güzel yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sevgiyle kalın.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.