BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cemaat istedi Başkan Hürriyet yaptı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yenişehir Mahallesi Rahmet Camii cemaatinin cami yanındaki otopark alanında iyileştirme yapılması taleplerini kısa sürede yerine getirdi. 

12 Ocak 2024 17:15
Cemaat istedi Başkan Hürriyet yaptı

Geçtiğimiz ay Yenişehir Mahallesi Rahmet Camii cemaati ile bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, cemaatin taleplerini dinlemişti. Cemaat, caminin yan tarafında kalan otoparkın daha konforlu ve geniş kullanılabilmesi adına Hürriyet’e talepte bulundu. 

OTOPARK KULLANIMA AÇILDI

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, camii cemaatinin talep ettiği otopark alanında kısa sürede iyileştirme çalışması yaparak alanı kullanıma hazırladı. Cemaat ve bölge sakinleri de taleplerinin kısa sürede karşılanmasından dolayı Başkan Hürriyet ve emekçilere teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.