banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mehmet Ceylan Kandıra Aydınlık Mahallesi Muhtarlığı’na aday

Bir dönem polis memuru olarak görevde yapan Mehmet Ceylan, Kandıra Aydınlık Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu duyurdu. 

10 Ocak 2024 22:38
Mehmet Ceylan Kandıra Aydınlık Mahallesi Muhtarlığı’na aday

Mehmet Ceylan’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Kandıra'da doğdum, çocukluğum, eğitim hayatım Kandıra'da geçti. Askerlik görevi sonrası Emniyet Teşkilatında Polis Memuru olarak bir müddet görev yaptım. Kendi isteğimle istifa ederek ilçemizde ticaret yapmaya karar verdim. 

Ailemin desteği ile PTT caddesinde Ceylan Market’i kurarak 35 yıl hem mahalle halkına, hem Kandıra halkına hem de yaz sezonunda tatilcilere hizmet verdim. 2023 Ocak ayında yine kendi isteğimle marketimi kapattım. 

Ancak boş durmak bize göre değilmiş. Mahallemizde ikamet eden, çevremizdeki eş dost ve komşularımızdan gelen talep üzerine Kandıra Aydınlık Mahallesi Muhtarlığı’na aday olmaya karar verdim. 

En kısa zamanda güzel bir ekip kurup, azalarımızı da Kamuoyuna takdim edeceğim. Değerli mahalle sakinlerimizin, komşularımızın desteğini duasını bekliyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.