BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te Batı Trakya Türkleri birlik beraberlik gecesinde buluşacak

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi, Batı Trakyalı Sanayici ve İşadamlarının katkılarıyla 12 Ocak 2024 Cuma akşamı İzmit NCity AVM yanı Antikkapı Restauranta dernek üyelerine yönelik olarak 1000 kişilik yemekli bir organizasyon gerçekleştirecek.  

09 Ocak 2024 11:57
İzmit’te Batı Trakya Türkleri birlik beraberlik gecesinde buluşacak

BTTDD İzmit Şube Başkanı Yüksel Öztürk yaptığı açıklamada; “Üyelerimize yönelik olarak düzenlediğimiz Birlik ve Beraberlik Gecemize katkı sağlayan tüm Batı Trakyalı sanayici ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu etkinliği çok önemsiyor ve değerli buluyoruz. Program içeriğinde derneğimiz bünyesindeki Türk Halk Müziği Koromuz ve yine dernek bünyemizdeki Halk Oyunları Ekibimiz sahne alacak. 

Birlik ve beraberliğimizi arttırmak ve güçlendirmek için gerçekleştirdiğimiz bu faaliyeti belirli periyotlarda ve değişik formatlarda çok daha büyük katılımlarla gerçekleştirmek için projelerimizi hazırlıyoruz. Gecemizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Dernek öncülüğünde sanayici ve işadamlarının katkıları ile düzenlenecek olan etkinlik şehirde dikkat ve merakla takip ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.