BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vefat eden Kıbrıs gazisi Alaettin Üzer askeri törenle toprağa verildi

Derince’de ikamet eden Kıbrıs Gazisi Alaettin Üzer (71) önceki gün düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı 

07 Ocak 2024 06:46
Vefat eden Kıbrıs gazisi Alaettin Üzer askeri törenle toprağa verildi

Derince Yenikent Mahallesi sakinlerinden 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Alaettin Üzer, yaşlılığı bağlı hastalık nedeniyle tedavi gördüğü SEKA Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. 

Uzun süredir tedavi gören Üzer’in cenazesi Yenikent Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip düzenlenen törenle Derince Şehitlik Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.  

Askeri törene; Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Şehit ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, Kültür ve Turizm eski İl Müdürü Adnan Zamburkan ve sevenleri katıldı. Emine Üzer'in eşi Alaettin Üzer, 2 çocuk ve 3 torun sahibiydi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.