BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Muhtar Bodur’dan azalara kahvaltılı teşekkür 

Geçtiğimiz dönem İzmit Hacı Hızır Mahallesi muhtarlığına aday olan ve kazanan Lütfi Bodur kendisini yalnız bırakmayan ve her koşulda destek veren azalarına İzmit Balkan Yerleşkesinde kahvaltı vererek teşekkür etti.  

07 Ocak 2024 16:22
Muhtar Bodur’dan azalara kahvaltılı teşekkür 

Bu yıl da yine aday olan Lütfi Bodur mahallesinde kısa sürede kendini sevdirerek güzel çalışmalara imza attı. Balkan yerleşkesinde kahvaltıda hazır bulunan azalara bir konuşma  yaparak yeniden adaylığını açıkladı . Lütfi  Bodur yaptığı konuşmada 5 yıl önce yola birlikte çıktıklarını hatırlatarak, “ Mahallede dayanışmayı sağladık. Bu çok önemliydi. Bu 5 yıl pandemi sebebiyle sıkıntılı geçti.  

Ardından depremi yaşadık. Mahallemiz eski bir Mahalle. Bir çok sorunun üstesinden geldik. Ekibimizde değişiklik yok. Aramıza katılan yeni arkadaşlarınız var. Hedefimiz ekibimizi çoğaltarak  2044 ‘ü belirledik. “ Dedi. Azalar Abdullah Ahçı, Feridun  Önder, Hüseyin Bingöl, İsmet Baltacı, Nihal Korkmaz, Buse Ertürk ,Hasan Dere, Misli Seza Korukoğlu ve eşleri katıldı. Samimi geçen kahvaltıda azalar muhtarlarının her zaman yanında olacaklarını belirterek   tam destek verdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.