BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA Partisi’nde İzmit İlçe Başkanı Işık’da istifa etti

DEVA Partisi’nde sular bir türlü durulmuyor, Genel Seçimler’in ardından başlayan istifa süreci halen devam ediyor, en son olarak da İzmit İlçe Başkanı Av. Erdinç Işık partisinden istifa etti 

05 Ocak 2024 13:22
DEVA Partisi’nde İzmit İlçe Başkanı Işık’da istifa etti

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nda kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA Partisi) geçen sene gerçekleşen Genel Seçimler sonrasında hızla başlayan istifa süreci halen devam ediyor. 

Genel Başkan Ali Babacan’ın, “Türkiye genelinde seçimlere kendi adımızla sanımızla, şanımızla gireceğiz” açıklaması ardından başta Kocaeli olmak üzere ülkenin hiçbir vialeyetinde kendi adaylarıyla seçimlere girmemesi ve genel merkez yöneticilerini milletvekili olarak TBMM’ye göndermesi ardından partide başlayan İstifa sürecine en son olarak DEVA Partisi’nin İzmit İlçe teşkilâtının başarılı Başkanı Avukat Erdinç Işık da katıldı...

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Av. Erdinç Işık, “Kocaeli İl Başkanlığı’nın kurulmasından İzmit İlçe Başkanlığı’nın yeniden yapılandırılmasına kadar partinin pek çok alanında canla başla ve fedakârca çalıştık. Bu süreçte yanımda olan ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum . Kararımız ve neticesi hayırlı olsun...” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.