BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt: Geleceğe yürümeye devam edeceğiz

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Şener Söğüt, “Kutlu hizmet yolunda geride bıraktığımız 2023 yılında; 36 mahallemizin tamamını eşit hizmet anlayışıyla kucakladık” dedi 

31 Aralık 2023 19:07
Başkan Söğüt: Geleceğe yürümeye devam edeceğiz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  “Cumhuriyet’imizin ikinci 100 yılında da çocuklarla, gençlerle, ulu çınarlarımızla, 7’den 70’e sağlam adımlarla, daha güçlü yürümeye devam edeceğiz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Geride bıraktığımız yıllarda ilçemize yaptığımız alt ve üstyapı yatırımları, inşa ettiğimiz kültür, bilim, sanat ve spor tesisleri,  ilçemize kazandırdığımız park ve rekreasyon alanları bizim için gurur kaynağı oldu.

YILMADAN, YORULMADAN ÜRETECEĞİZ

2023 bizim için hayatın her alanına dokunan, ilçemizin her canlısına, her sokağına, her kapısına seslenen projelerimizi teker teker gerçekleştirdiğimiz bir yıl oldu. 2023 yılı Cumhuriyetimizin 100. yılıyla taçlanan bir yıl oldu. Bizler, 2024 yılında da ilçemiz ve ilçemizin güzel insanları için yılmadan, yorulmadan çalışmaya, üretmeye ve üretenleri desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

YARALARI BİRLİKTE SARDIK

“Paylaşmanın, yaraları birlikte sarmanın kıymetini 2023 yılında daha da güzel gördük” diyen Başkan Şener Söğüt, “Yaşanan deprem felaketi sonrasında devlet, millet el ele vererek yaraları el birliği ile sardık. Vatan, bayrak için canlarını hiçe sayan Mehmetçiklerimizin şehit haberleriyle büyük üzüntü yaşadık, derinden sarsıldık. 2023 bizlere yine savaşın tek kaybedeninin çocuklar olduğunu gösterdi. Filistin ve Gazze'de çocukların ve masum sivillerin şehit olduğu haberleriyle yüreklerimiz dağlandı” dedi.

GELECEĞE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bu kadim şehire, insanımıza ve içinde yaşayan her canlıya gece gündüz demeden canla-başla tek yürek hizmet ettik” diyen Başkan Şener Söğüt, “Biz sizlerden aldığımız bu güç ile Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının başlangıcı olan 2024’te de hiç durmadan geleceğe doğru yürümeye devam edeceğiz. 2024’ün; sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin hakim olduğu, gönül sofralarının daim olduğu bir yıl olmasını diliyorum” dedi
.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.