BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aygün: Projeler ve hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktık

Projeler ve hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirten Başkan Aygün, 2024 yılının hayırlara vesile olmasını diledi 

30 Aralık 2023 22:58
Aygün: Projeler ve hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktık

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Yeni bir takvim yılına daha adım atarken projeler ve hizmetlerle dolu bir seneyi daha geride bırakmış olmanın huzurunu yaşıyoruz. 31 Mart 2019’da başladığımız hizmet maratonunda Derince’mizin geleceği için hiç durmadan, yorulmadan çalıştık. Bu süreçte seçim beyannamemizde 41 proje vaat etmemize rağmen, 50 proje tamamlayarak halkımızın kullanımına sunduk. Ayrıca vaatlerimiz dışında 9 projemiz devam etmekte olup, planladığımız 15 projeyi de tamamlayarak Derince’mize kazandıracağız”

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

“Hamdolsun inşa ettiğimiz projelerimizle hem gönüllere hitap ettik hem de ilçemize değer katan projelere imza attık. Halkımızdan aldığımız güçle gençlik merkezlerinden spor komplekslerine, kentsel dönüşüm çalışmalarından tarımsal kalkınma hamlesine kadar birçok projeyi ilçemize kazandırdık. Rabbim nasip ederse yeni yılda da ilçemize artı değer katan projelere imza atmaya devam edeceğiz. Ayrıca yılın son günlerinde Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nden gelen acı haberlerle yüreğimiz dağlandı. Tüm şehitlerimize bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle 2024 yılının başta ilçemiz olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.