BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Muhtar adayı Nilay Üçer’den muhtar Kadir Yeşil’e ziyaret

Körfez’de ‘Artık Kuzey Mahallesi’nde değişim Şart. Mahalleye bir katın eli değmeli’ sloganıyla yola çıkan ev hanımı Nilay Üçer, mevcut mahalle muhtarı Kadir Yeşil’i ziyaret ederek, muhtarlığa aday olduğunu bizzat söyledi.  

29 Aralık 2023 15:37
Muhtar adayı Nilay Üçer’den muhtar Kadir Yeşil’e ziyaret

Muhtarlığın halka hizmet yeri olduğunu belirten Kuzey Mahallesi Muhtarı Nilay Üçer, ‘ Samimi, saygılı bir seçim olmasını istiyorum. Her seçimin bir kazananı olur. Bende demokratik hakkımı kullanarak, muhtarlığa adaylığımı açıkladım. 

Mahallemizde uzun yıllardır muhtarlık yapan muhtarımızı ziyaret ederek düşüncemi dile getirdim ve muhtarlığa aday olduğumu açıkladım. Güzel bir seçim olmasını, kazananın Kuzey Mahallesi olmasını diliyorum dedi. Mevcut Muhtar Kadir Yeşil ise, rakip olarak karşısına aday çıkan Nilay Üçer’e ziyaretinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.