BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sarıkamış şehitleri Derince’de anıldı

Sarıkamış Harekatı'nın 109. yılı anma etkinlikleri kapsamında Derince’de düzenlenen programda şehitlerimiz bir kez daha rahmetle ve minnetle anıldı. 

22 Aralık 2023 05:47
Sarıkamış şehitleri Derince’de anıldı

Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen kahraman askerlerimiz için yurt genelinde çeşitli anma törenleri düzenleniyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi ve Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği işbirliği ile Sarıkamış Şehitleri Anma Programı gerçekleşti. Protokol ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen program kapsamında ilk olarak dernek binasından, Yenikent Kültür Merkezi’ne kadar Sarıkamış Şehitlerimizi Anma Yürüyüşü gerçekleştirildi. Bayraklar ve meşalelerle gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Yenikent Kültür Merkezi’nde bir program düzenlendi. 

KATILIM YOĞUN OLDU

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik’in ev sahipliğinde gerçekleşen program AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Tarım ve Aromatik Bitkiler Koordinatörü Abdullah Köktürk, AK Parti İlçe Başkan Vekili Recep Çiçek, MHP Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt, meclis üyeleri, muhtarlar, başkan yardımcıları, STK başkan ve yöneticileri, gaziler ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

KONUŞMALAR YAPILDI

Programda ilk konuşmayı yapan Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle andığını belirtti. Konuşmasında önemli mesajlar veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün “Sarıkamış’ta vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ülkemiz için şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker yaptığı konuşmada aziz şehitlerimizi rahmetle andı. Program şiir dinletileri ve Sarıkamış Ağıtlarının seslendirilmesiyle devam etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.