BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İkiyüzlü hallerini gözler önüne serdiği için Kemal Sunal’a da dil uzattılar

Usta sanatçı Kemal Sunal’ı hedef alan sözde din adamına sosyal medyadan Kemal Sunal'ı bile sevmeyecek kadar kötüsünüz şeklindeki sözlerle tepki yağdı. 

16 Aralık 2023 13:51
İkiyüzlü hallerini gözler önüne serdiği için Kemal Sunal’a da dil uzattılar

Bir sözde din adamı Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kemal Sunal ve Levent Kırca’yı hedef aldı.

Yıllardır filmleri ve skeçleriyle insanları güldürmeyi ve ders vermeyi başaran usta oyunculara saldıran sözde din adamına sosyal medyadan büyük tepki geldi.

İmamların, şeyhlerin tüm Kemal Sunal filmlerinde kötü gösterildiğini savunan bu kişi, yıllarca din âlimi geçinerek insanları sömüren bu insanları foyasının ortaya çıkarılmasından rahatsız olmuş olmalı ki; yıllar önce hayatını kaybeden Kemal Sunal’a saldırmaktan çekinmedi.

TRT’nin yaptığı yayınları da beğenmediğini dile getiren hoca, TRT’de İslam ile dalga geçildiğini iddia ettiği ifadeleri anlatarak “Bunların maaşını siz veriyorsunuz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.