BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti

İki gün önce TBMM’de konuşurken kalp krizi geçiren SP Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti. 

14 Aralık 2023 14:55
Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti

Şeker ve kalp hastası olan Hasan Bitmez, Gazze’deki katliama değinmiş ve İsrail’le ticarete tam gaz devam edilmesine tepki göstermişti. Konuşmasının bittiği dakikalarda da fenalaşarak yere yığılmıştı. 

Kalp krizi geçirdiği ortaya çıkan Bitmez’in makineye bağlı olarak hayati fonksiyonlarını sürdürdüğü ve sağlık durumunun düne göre çok daha kritik olduğu açıklanmıştı Bitmez bugün öğlen saatlerinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

CENAZE TÖRENİ BELLİ OLDU

Bitmez için bugün saat 16.00'da TBMM’de resmî tören düzenlenecek. Cenaze namazı ise yarın Cuma namazının akabinde Fatih Camii’nde kılınacak. Bitmez ardından Merkez Efendi’de defnedilecek.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

Her zaman samimiyetine, gayretine ve fedakarlığına şahitlik ettiğimiz Genel Başkan Yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez kardeşimiz Hakk’a yürüdü.

Dava adamına yaraşır bir hayat sürdüğüne ve “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz.” Hadis-i şerifi sırrınca ölümüne hepimiz şahidiz!

Ailesinin, camiamızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun! Hasan kardeşimizin mekanı cennet, makamı âli olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.