BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BAYŞAD’tan son imece usulü piknik 

Kısa adı BAYŞAD olan Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği’nin her ay gerçekleştirdiği imece usulü pikniklerin sonuncusu Derince Yenikent Çendere mesire alanında gerçekleştirdi. 

13 Aralık 2023 14:22
BAYŞAD’tan son imece usulü piknik 

Genel Merkezi Kocaeli' de bulunan 27 Temmuz 2011 tarihinde kurulan, ilimizin en aktif kültür, sanat, edebiyat derneklerinden kısa adı BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) yenilenen kadrosu ile gerçekleştirdiği  kültürel ve sosyal etkinliklerle adından her ay söz ettirmeye devam ediyor.

Yakın zamanda Öğretmenler gününe özel ŞİİR ve Müzik dinletisi düzenleyen BAYŞAD her ay düzenli olarak yapılan imece usulü piknik etkinliğinin sonuncusunu Derince Yenikent Çendere mesire alanında  gerçekleştirdi.

Aralık ayının soğuğuna aldırmadan, akşamın geç saatlerine kadar devam eden programda katılımcılar bağlama eşliğinde türküler seslendirerek şiirler okudular.
Şiirler ve türkülerle geç saate kadar devam eden etkinlik sonrası Genel Başkan Dilek Dila Mert katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederken 2024 senesinde de kültürel ve sanatsal faaliyetlere devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.