BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

149 gündür grevde olan Corning işçilerinin çocukları için kampanya

Emek Partisi, 149 gündür grevde olan Corning Kablo işçilerinin çocukları için dayanışma kampanyası başlattı. 

09 Aralık 2023 08:46
149 gündür grevde olan Corning işçilerinin çocukları için kampanya

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Tembelova'da grevde olan Corning Kablo işçileri, yeni yılı da grevde karşılayacak. Yeni yıl öncesi grevci işçi çocuklarını biraz olsun gülümsetmek isteyen Emek Partisi (EMEP) çocuklar için dayanışma kampanyası başlattı. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan gönderide, "Yeni yılda grevci Corning işçilerinin çocuklarını unutmuyoruz. Corning işçileri aylardır grevde! Sen de bir hediye alabilir, grevci işçilerin çocuklarını sevindirebilirsin! Haydi dayanışmaya!" ifadelerine yer verildi. 

14 Temmuz'dan bu yana grevlerini sürdüren DİSK/Lastik-İş üyesi Corning Kablo işçilerinin çocukları için düzenlenen dayanışma kampanyasına 0532 667 70 76 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.