BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepe’de tepki çeken çalışma: Yazın aklınız neredeydi?

Kartepe Sabancı Caddesi üzerinde yer alan dere yatağındaki kanal çalışması zamanlama açısından vatandaşın tepkisine neden oldu. 

08 Aralık 2023 10:56
Kartepe’de tepki çeken çalışma: Yazın aklınız neredeydi?

Aynı konuyla ilgili bir vatandaştan gelen mailin içeriği şöyle:

Kartepe Sabancı Caddesi’nde dere yatağında kanal çalışması var. Fakat yaz dönemi  yerine çalışma  kış döneminde yapıldığı için yapılan işler sağlıklı  olmuyor.

1-) Bu kanalda işçiler  toprak çökmesi  riski altında  çalışıyor 

2-) Demir donatı  tamamen su içinde  kaldı.  Daha sonra su çekildi  fakat demir donatı üzerinde  çamur kaldı.  Buraya atılacak beton ne kadar demire yapışır? 

3-) Eski kanal 5-6 metre genişlikteydi fakat geçen  yıl Gülümser  sokakta çalışma  sebebi ile dere 1 metrelik geçici  oluşturulan  kanaldan akıtıldı.  Madem 6 metrelik kanal yetmiyor kış boyunda 1 metrelik kanaldan tüm dere suyunu geçirmek taşkın  riski oluşturmuyor mu? 

4-) Kış gelmesine rağmen  bitirilemeyen Sabancı Caddesi’ndeki çalışma  ne zaman bitirilecek ve  trafiğe açılacak ?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.