BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti’de Kamil Şirin nereye koşuyor?

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimlerde İYİ Parti’den 3. sıra Kocaeli milletvekili adayı olan Kamil Şirin, İl Başkan danışmanı Orhan Çakar ve İdari Amir Muhammet Kırdemir ile birlikte Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret etti. 

01 Aralık 2023 15:48
İYİ Parti’de Kamil Şirin nereye koşuyor?

Kocaeli Barosu’nun saygın avukatlarından Kamil Şirin beyefendi yapısıyla da sevilen bir isimdir. Son genel seçimlerde aday olan ama seçilemeyen Şirin anlaşılan siyasetten kopma niyetinde de değil.

Şirin, Kocaeli İl Başkan danışmanı Orhan Çakar ve İdari Amir Muhammet Kırdemir’le birlikte Genel Başkan Meral Akşener’i makamında ziyaret etti.

Bu durum Kamil Şirin yerel seçimlerde de aday mı olmak istiyor? Şeklindeki sorunun yüksek sesle dillendirilmesine neden oldu.

Fakat Şirin’in yerel seçimlerle ilgili adaylık gibi bir gayret içinde olmadığı, lakin aktif olarak siyaset yapmak istediği de gelen bilgiler arasında.

Aynı ziyaretle ilgili Kamil Şirin’in sosyal medya hesabından paylaştığı mesajın içeriği şöyle:

Değerli büyüklerim ile Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i makamında ziyaret ettik. Bize bu sıkışık gündemde vakit ayırdılar. Bu vesile ile güncel gelişmelere ilişkin çok önemli değerlendirmelerini dinleme fırsatımız oldu. İnancımız tam, umudumuz çok yüksek. Başaracağız...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.