BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Duygu Yüksekkaya Accessory Hobi Merkezi Derince’de hizmette

Derince Yavuz Sultan Mahallesi Canan Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Duygu Yüksekkaya Accessory işletmesi hizmete açıldı. 

27 Kasım 2023 09:23
Duygu Yüksekkaya Accessory Hobi Merkezi Derince’de hizmette

Derince’de hizmet verecek olan Duygu Yüksekkaya Accessory işletmesinin açılışı dolayısıyla bir program düzenlendi. Yavuz Sultan Mahallesi Canan Caddesi No:3/F adresinde faaliyet gösteren işletmenin açılışına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bölge esnafı ve mahalle sakinleri ilgi gösterdi. İçerisinde pek çok aksesuarın yer aldığı Duygu Yüksekkaya’ya ait işletmenin hayırlı olmasını dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçemizde hizmet vermeye başlayan Duygu Yüksekkaya Accessory Hobi Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdik. Rabbim hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.