BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gülbahçesi Masal Oyun Evi’nin minikleri hem eğlendi hem öğrendi

Özel Gülbahçesi Masal Oyun Evi’nin minik öğrencileri Berko Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen Demir Kız adlı oyunu izledi. Beslenme ve akılcı ilaç kullanımının vurgulandığı oyunda öğrencilerin neşesi görülmeye değerdi. 

24 Kasım 2023 11:33
Gülbahçesi Masal Oyun Evi’nin minikleri hem eğlendi hem öğrendi

İlgi Çocuk Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Berko İlaç Firması tarafından hayata geçirilen proje sahnelendi. Çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak, sağlıklı beslenme ve akılcı ilaç kullanımının önemi hakkında toplum bilinci oluşturmanın hedeflendiği proje kapsamında kurulan tiyatro ekibi Demir Kız adlı oyunu sahneledi.

Firma yetkilileri 2015 yılında kurulan ve iki ödül sahibi olan Berko Çocuk Tiyatrosu ile şimdiye kadar birçok okul, belediye, kültür merkezi, özel sahne ve hastanelerde on binlerce çocuğa ücretsiz ulaştıklarını vurguladılar. Öğrenci velileri de sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklarına hem eğitim verip hem de eğlenmelerine vesile olan firma ve hastane yöneticilerine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.