BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Emekliden AKP’ye ikramiye tepkisi: Yemin ettim, oy vermeyeceğim

Emeklilere verilen 5 bin TL'lik ikramiyeden faydalanamayan bir emekli, AKP'ye şu sözlerle tepki gösterdi: Bugüne dek hep AKP AKP, destekledik. Ama bundan sonra yemin ettim, oy vermeyeceğim. 

24 Kasım 2023 13:46
Emekliden AKP’ye ikramiye tepkisi: Yemin ettim, oy vermeyeceğim

Ordu Vizyon isimli kanalın ekonomiyle ilgili yaptığı sokak röportajında konuşan emeklinin sözleri gündem oldu.

Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle emeklilere verilen 5 bin TL'lik ikramiyeden faydalanamayan emekli vatandaş, AKP'ye tepki gösterdi.

Emekli vatandaş şunları söyledi:

"Herkes yaptığının cezasını çeker. Önü seçim. Göreceğiz inşallah. Bugüne dek hep AKP AKP, destekledik. Ama bundan sonra yemin ettim, vermeyeceğim. Yazık günah değil mi? 70 bin lira milletvekili maaş alıyor, bu alıyor 5 bin lira. 190 bin emekli var şu Ordu'da. Herkes ettiğinin cezasını çeker, seçim var. Biz 5 bin lira almazsak da acımızdan ölmeyiz. Ama ya icat etme ya da verdin mi ayırma. Hep alt tabakadan almıştır oyu zaten, doğru mu? Başka diyeceğim yok."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.